Gyülekezet -
és körzet keresése

 

Imádkozó és segítő kezek

„Mélyen megrendítenek bennünket az elmúlt napok Ukrajnában és Ukrajna körül zajló eseményei. Ami történik, felfoghatatlan, sok fájdalmat és szenvedést okoz, és humanitárius válsághelyzethez vezet”, írja munkaterületének hittestvéreihez intézett levelében Jürg Zbinden körzeti apostol.

 

 

Érintettek hittestvéreink is Ukrajnában valamint a vele határos országokban.  A szomszédos régiókban, a gondozásunk alatt álló Romániában és Moldovában valamint más területeken testvéreink befogadtak magukhoz menekült hittestvéreket Ukrajnából, és segítséget nyújtanak nekik.

Levelében Zbinden körzeti apostol kéri: «Kérem, imádkozzatok hittestvéreinkért, minden érintett emberért és a történésekért felelős személyekért, hogy a bölcsesség és az értelem hatására ismét békesség, nyugalom és emberség térhessen be a régióba! Nagyon fontos, hogy közbenjárjunk az érintett emberekért. De ennél többet is tehetünk!»

A szavakat kövessék tettek!
Még nem látható, milyen mértékű humanitárius krízis van kibontakozóban. Sok ember menekül. A helyi lakosság valamint a közhasznú szervezetek elsősegélyt nyújtanak, befogadják és ellátják a menekülteket.

Az adományával segít közvetlen és támogatni a humanitárius segélyeket.

Magyarországi Új Apostoli Egyház
H-1196 Budapest
Nádasdy utca 89.
OTP 1051 Budapest, Nádor utca 6.
IBAN: HU96 1171 9001 2030 7024 0000 0000
BIC/SWIFT Code: OTPVHUHB
Megjegyzés: Ukrajna

 

26.02.2022